NASCHOOLSE OPVANG

Het team van NSO@Galvani verzorgt de naschoolse opvang uitsluitend voor leerlingen van de Galvanischool. De naschoolse opvang is alle schooldagen geopend, ook tijdens de vakanties is er opvang gelegenheid. Naast het dagelijkse contact met school is er een keer in de twee maanden overleg over de activiteiten, de afstemming van de programma’s, het pedagogisch klimaat, de veiligheid en de aanmeldingen. De behoefte aan naschoolse opvang is groot en het maximum aantal kinderen is op veel dagen beperkt.

Programma

Tijdens de naschoolseopvang mogen de kinderen zelf kiezen en bepalen hoe zij hun middag willen invullen. Uiteraard biedt Nso@Galvani de kinderen voldoende speel- en spelmateriaal aan en helpen wij de kinderen op weg wanneer ze inspiratie nodig hebben.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen altijd even een luchtje scheppen. Hierom wordt er dagelijks gebruik gemaakt van de aangrenzende pleinen.

Tevens organiseren wij voor de Galvanischool naschoolse activiteiten. Meer informatie hierover vindt u hier.

Aanmelden/inschrijven

U kunt zich inschrijven middels de inschrijf button. Wanneer de inschrijving is ontvangen krijgt u hier een bevestiging van.
Tijdens de vakantieopvang is NSO@Galvani open voor alle kinderen van de Galvanischool van 8:30 uur tot 18:00. Aanmelden of informatieaanvraag kan per mail.

Tijdens de vakanties zijn wij de week tussen kerst en oud&nieuw, de middelste twee weken van de zomervakantie en de dag na hemelvaart gesloten.

Contactgegevens

Algemeen coördinator: Mw Sanne Butters Ruben
06-17416636 (14:30-18:00)
bso.galvani@gmail.com